Sisteme Fotovoltaice 

Exista 4 produse.
0 Recenzie(i)

Kit fotovoltaic pentru consumatori in curent continuu ideal pentru case de vacanta, rulote si aplicatii mobile. Utilizat in mod normal pentru iluminat prin intermediul becurilor economice pe 12V (compact fluorescente sau led) poate fi folosit si pentru alimentarea unor consumatori mici compatibili cu priza bricheta auto (incarcator telefon mobil, radio, etc)

0 Recenzie(i)

Kit fotovoltaic pentru consumatori in curent curent continuu sau curent alternativ cu utilizare in cabane, rulote si aplicatii mobile. Utilizat preponderent pentru iluminat cu becuri economice pe 12V poate fi folosit si pentru alimentarea unor consumatori mici in curent alternativ cu o putere pana in 180W (incarcator telefon mobil, radio, televizor etc). 

0 Recenzie(i)

Kit fotovoltaic pentru consumatori in curent alternativ cu utilizare in cabane sau locatii cu un consum redus de energie. Utilizat pentru iluminat cu becuri economice si pentru alimentarea unor consumatori mici in curent alternativ cu o putere pana in 300W (televizor, laptop, sistem audio etc). 

0 Recenzie(i)

Kit fotovoltaic pentru consumatori in curent alternativ cu utilizare in cabane sau locatii cu un consum redus de energie. Utilizat pentru iluminat cu becuri economice si pentru alimentarea unor consumatori mici in curent alternativ cu o putere pana in 700W (televizor, frigider mic, scule electrice mici etc).

Arata 1 - 4 din 4 articole